LOADRUN

Load Run

2017. október 10. - crippler

Halló Emberek!

Hamarosan itt a tavasz (alig 6 hónap), kirügyeznek (majd) a fák, megújhodik (majd) a természet, és ezzel együtt bennem is megfogalmazódott a gondolat, hogy újjá élesszek egy már jó régóta szunnyadó, hibernált egyedet. A végső lökést egy régi kedves olvasó (és nem mellesleg egy kiváló oldal üzemeltetője) adta meg.

De hát miféle régi olvasóról hadoválok (amit 30 évig "hadobálnak" hittem) itt össze-vissza? - jöhet a kérdés, - hisz ez a blog első bejegyzése! 

regilogo.jpg

Így is van ez, azonban évekkel ezelőtt (2010 táján) futott egy blog egy azóta megszűnt portálon, mely portál többnyire "amatőr", írni, önmegvalósítani kedvelő népeket gyűjtött össze egy még ma is létező gamer havilap istápolása alatt, és remek közösséget kovácsolt.

Ez volt a roppant fantáziadúsan Retro Blog-nak elnevezett retro blog (akkoriban még a "retro" és a "blog" szó is nagyon menő volt), ahol olyan játékokról írtam (elsősorban a Commodore 64 és Plus4 repertoárjából csemegézve), melyek alapvetően meghatározták gyerekkorom fejlődését (egyúttal megmagyarázzák jelenkorom fejletlenségét), és számomra nagyon kedvesek voltak.

Mivel az utóbbi időben ugrásszerűen megemelkedett az érdeklődés ezek iránt a ma már nem elérhető irományok iránt (ugye nem kevesebb, mint 1 ember érdeklődött CSAK a Földet beleszámolva), feltúrtam a már rég elfeledett partíciók rejtett szektorait, és meglepetésemre egész sok dokumentumot megtaláltam.

Így egyfajta értékmegőrzés céljából (ahol az "érték" szó azért erősen idézőjeles) lassanként feltöltöm ide is ezeket az emlékfoszlányokat. 

 Üdv, 

crippler

A bejegyzés trackback címe:

https://loadrun.blog.hu/api/trackback/id/tr9712925283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása